Actueel

Rosenhaege British Classics

Kom een dag naar Rosenhaege en proef de sfeer van het buitenleven. Aan de grens van Nederland en Duitsland, in de stilte van het coulisselandschap, is een „Place to be“ontstaan die u niet mag missen. Helemaal in de middle of knowhere kunnen liefhebbers van het Engelse landleven hun hart ophalen. In de British Classics Shop, die in een landschap ligt die men eerder in Zuid-Engeland zou verwachten, brandt voor u het open haardvuur. Wij verkopen onze producten voor het buitenleven, zoals wollen- truien en vesten, buitenjassen en buitenlaarzen via de Rosenhaege British Webshop.

U vindt in de shop ook aanverwante producten voor iedere gelegenheid zoals rozen- en lavendelproducten, zeepjes, geurkaarsen, servies en nog veel meer. Naast kleding verkopen wij ook landelijke meubelen in Engelse stijl met onder andere tweedstoffen uit 100 % wol. Deze producten zijn op bestelling te leveren. U kunt in de showroom van de British Shop een kijkje nemen om meubelen uit te proberen en stoffen uit te zoeken. Wij hebben een uitgebreid assortiment aan stofmonsters in verschillende bloem-en tweedmotieven.

Let op verschillende openingstijden zomer- en winterseizoen aub.

Openingstijden Brtish Classic Shop: van pasen tot 30 september: di t/m za van 10.00 tot 17.00 uur – zondag van 12.00 tot 17.00 uur. Van oktober tot pasen van donderdag tot zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur en zondag van 12.00 tot 17.00 uur.

Openingstijden British Classic Shop Oeding Grenzweg 1: woensdag van 12.00 tot 18.00 uur, donderdag van 12.00 tot 18.00 uur – vrijdag van 10.00 tot 18.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 18.00 uur.

Onze Merken:

Klotz

Dubarry

John Hanly

Stetson

Jack Murphy

Walker and Hawkes

London Tradition

Boos

Klotz

Barbour

Woodline

Carraigdonn

Foresta

x