Actueel

Agenda 2020

Lees verder...

Agenda 2020

British Fair 11 en 12 juli 2020

Lees verder...

Nieuw: British scones in het koffiehuis

Lees verder...

Bourgondische Route

Rozen, Kaas en Wijnen/ Eating, Drinking, Shopping.

Deze bijzondere fiets- of autoroute brengt u naar de mooiste plekjes van Winterswijk. Tijdens uw tocht door het prachtige coulisselandschap bezoekt u een aantal interessante adressen waarin u de culinaire schatten van het Winterswijkse buitenleven leert kennen.

Programma:

10.00 uur: Start bij de Jacobstoren op de Markt.

11.00-12.45 uur: Bezoek aan wijngoed ”Hesselink”, waar u alles wordt verteld over aanbouw en verwerking van druiven in de Achterhoek.

13.00-14.45 uur: Bezoek aan de tuinen van Rosenhaege. Bezoek aan vier prachtige tuinen rondom de Saksische gebouwen. Ook is er verkoop van historische/geurende rozen en u kunt uw hart ophalen in de Britsh shop, waar u alles vindt voor het landelijke buitenleven. In de tuinen vindt u een kunsttentoonstelling. Daarna kunt u genieten van koffie/thee met gebak of een kleine lunch in het Keltisch koffiehuis met zicht op de tuinen.

15.30-17.00 uur: Via het buurtschap Kotten bereikt u geitenkaasboerderij ”De Brömmels” in het Woold. Bert en Ellen Kots ontvangen u hartelijk en vertellen u de geheimen van het kaasmaken van geitenmelk. Zij laten u ook proeven!

17.45 uur: Via het buurtschap Miste heeft u Corle bereikt. Daar, bij het boerderijrestaurant ”De Woord”, kunt u uitblazen op het nieuw aangelegde buitenterras. U besluit uw dag meteen kleine “hap rond de tap“ of een bourgondisch etentje met alle ingrediënten van vandaag: kaas, wijn en een rozentoetje? Laat u verrassen!

Groepstarief. Vanaf 10 personen: Prijs € 39,95 p.p. Inclusief 1 consumptie bij het wijngoed. Zie programma zoals boven vermeld met “hap rond de tap“. Exclusief drankjes bij restaurant De Woord.

Groepstarief. Vanaf 10 personen: Prijs € 49,50 p.p met Bougondisch etentje. Inclusief 1 consumptie bij wijngoed. Programma zoals boven vermeld met Bourgondisch etentje. Exclusief drankjes bij restaurant De Woord.

Bijzonderheden: Op maandag gesloten. Arrangement mogelijk van 1 juni tot 1 oktober. De “hap rond de tap“is te vervangen door een Bourgondisch etentje.

Voor overnachtingen, zie de volgende linken :

Als u zin heeft in een gezellig uitstapje, dan kunt u op Rosenhaege terecht van dinsdag t/m zaterdag van 10.00 – 17.00 uur. Op zondag zijn wij van 12.00 tot 17.00 uur geopend. Op ons terrein vindt u de tuinen. Alleen hier voor is de toegang € 5,00 Verder is overal vrije toegang.

Bestellen kan telefonisch via Rosenhaege: 0543 563339

Hier kunt u de route downloaden en afdrukken.

Routebeschrijving bourgondisch arrangement

Adressen:

Wijngaard Hesselink – Vredensweg 168 – 7113 AE – Winterswijk-Henxel

Rosenhaege – Bekeringweg 8 – 7107 AM – Winterswijk-Kotten

De Brömmels – Meerdinkweg 5 – 7108 BJ – Winterswijk-Woold

De Woord – Corlesweg 45 – 7119 AA – Winterswijk-Corle

Subscribe!